Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (3.78 secunde)
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici, femeile gravide si copiii, care reprezinta principalele grupe de risc sunt expusi unui pericol major in fiecare sezon gripal;
Pe langa postura jenanta in care i-a pus Dinu Patriciu prin declaratia cum ca ar fi "cotizat" si la PSD, liberalii trebuie sa tina piept atat atacurilor din afara partidului, cat si din interior, dar sa-si vada si de activitatea de zi cu zi, una dintre cele mai importante preocupari, pe langa integrarea in UE, fiind si aceea a turismului romanesc.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri ca USL nu va participa la procedurile privind investirea Cabinetului condus de Mihai Razvan Ungureanu, decizia fiind agreata si de PNL si PC.
Marele Plan al Binomului Klaus Iohannis - Sistem e clar: Guvernul PSD al Meu! Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta.
'Consiliul National al PSD a fost un eveniment tactic. Asa cum banuiam, lucrurile nu s-au transat, nici macar nu s-a trecut dincolo de o anumita cristalizare a alternativelor, dar, ca o noutate la care nu ma asteptam, protagonistii au avut discursuri mult mai directe.
Atunci a fost vorba de un parteneriat intre Camera Deputatilor si Asociatia Pro Democratia. ... Acum exista un coordonator, care foloseste, inevitabil, experienta de atunci. Pe de-o parte, timpul este foarte scurt. Am beneficiat, in 2002 - 2003, de mai bine de jumatate de an.
Gandita la inceput ca un fel de „premiu de consolare” pentru Traian Basescu si PD - ramasi fara anticipate, remanierea s-a transformat mai nou intr-un soi de plasture pe care premierul Tariceanu spera sa-l poata pune peste „buba” din PNL.
HotNews.ro De ce s-a simtit Hollande in Romania mai bine ca acasa.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Nasterea unui proiect militar OZN (Autor:
Crin Antonescu a fost ministru al Tineretului si Sportului in guvernul CDR in perioada 1997-2000. In anul 1999 eram reporter special la publicatia Vip parlamentar si guvernamental. ... Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica;
Transilvania Reporter: ... MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului.
FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
Kulyk a spus ca vizita presedintelui Basescu, programata la inceputul acestui an, a fost amanata din cauza lipsei unui acord asupra Tratatului privind micul trafic la frontiera , precum si deoarece, din cauza agendei incarcate invocate de ministrii romani cu atributii in domeniu, nu s-a intrunit Comisia mixta prezidentiala, pas premergator intrevederii dintre cei doi sefi de stat.
Imaginea unei firme este reprezentata, in primul rand, de angajati. Oricat de calitative ar fi produsele puse in vanzare, oricat de competitive ar fi preturile, daca nu exista si personalul adecvat, care sa stie sa-i faca pe clienti sa revina, atunci...
Reporter Virtual HotNews publica textul integral al scrisorii celor zece personalitati, in apararea Eugeniei Voda, prin care acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
"Strigatul de disperare al lui Patriciu ". ... Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
google-analytics.com